Skal der være syn og skøn i din skattesag?
Er det besluttet, at der skal være syn og skøn i din skattesag, så kan det være afgørende bevismateriale for udfaldet i din sag.
Hos Skattesagsadvokaterne er vi specialister i skattesager og har mange års erfaring med, hvad syn og skøn betyder for forskellige typer af skattesager.
Vi redegør for, om et syn og skøn er relevant i din skattesag, og vurderer vi, at det er relevant, så forklarer vi dig indholdet af et syn og skøn i lige præcis din situation.
Hvornår foretages der syn og skøn i skattesager?
Syn og skøn i skattesager bruges typisk, når der er uenighed om værdien af en faktisk genstand. Det kan f.eks. være værdiansættelse af ejendomme eller virksomheder, men det kan også være ved licenser eller immaterielle aktiver, hvor værdien eller beskaffenheden vurderes.
Syn og skøn kan også bruges, hvis din sag omfatter forskning og udvikling. Her kan skønsmanden tage stilling til, om der er tale om noget nyt, der f.eks. påvirker fradragsretten for udgifter.
Sådan foregår et syn og skøn i en skattesag
Skal der være syn og skøn i en skattesag, så kræver det, at sagen først er blevet indbragt for Landsskatteretten eller domstolene. Når der meldes syn og skøn, så er det typisk en revisor, der skal redegøre for værdien af det, der skal vurderes. Du får efterfølgende en vurdering og et resultat af skønsforretningen.
Dine omkostninger ved syn og skøn
Ved syn og skøn har du mulighed for hel eller delvis godtgørelse af omkostningerne til os som din advokat. Læs mere om mulighederne for omkostningsdækning her
Vil du have en specialiseret skatteadvokat ved din side?
Har du spørgsmål til syn og skøn eller brug for en skatteadvokat med solid erfaring i afholdelse af syn og skøn i skattesager, så er du altid velkommen til at kontakte os for konkret råd og vejledning.
Andre læste også
Skal vi hjælpe dig med syn og skøn i din skattesag?
Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.
Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.